2009. május 20., szerda

Az első nap végére...

Az első nap végére hálát sóhajtunk. Isten adott élet-erőt, adott jóidőt, adott sok találkozást, érdeklődő kedves szülőket, és rengeteg játékos kedvű gyereket! Az Élet-Erő nap néhány kedves élménye:

- A sorban álló gyerektömeg az ugrálóvár előtt. Igazi attrakció ez számukra, már napközben kérdezgették, hogy holnap mikor fogjuk felfújni!

- "Ki játszik ilyet? Majd megmondom milyet!" - skandálta egy különös társaság végigvonulva a játszótéren, csengve-bongva. Ezzel hívtuk meg a gyerekeket, akik kíváncsiak voltak, és megnézték Kati nagyszerű zenejátékát!

- Erzsi egy csudajó beszélgetést vezetett le az esti fórumon. Alaposan összeállított, átgondolt kérdések, és tömör, világos válaszok. Nagyszerű interjú volt egyszerre két személlyel, akik (Kissné Márti és Emhő Réka) azt hiszem csodálatosan kiegészítették egymás gondolatait!

- És zárásként a kis Zolika műsorszáma, aki mikrofonba szeretett volna énekelni. Tavaszi szél vizet áraszt..., Búj-búj zöld ág... Megtapsoltuk! (A képen: élet a sátor előtt, az előtérben Zolika.)

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, ez a legmegfelelőbb hely, hogy megköszönjem a beszélgetés két résztvevőjének, Kissné Kálmán Mártinak és Emhő Rékának a bátor fellépést; a Kiscelli csapat tagjainak pedig a lelkes készülődést, és a sok imát! Ahhoz képest, hogy Tes(z)tnap volt, nekem úgy tűnt, mintha már ezer éve benne lennénk: olyan otthonos, nyugodt és szívmelengető volt az est a sátorban. Kívánom, hogy a többi napon is legalább ilyen összehangoltan guruljanak az események. Ehhez amennyit tudok, hozzájárulok.
    tesói üdvözlettel
    Erzsi

    VálaszTörlés